Workshop begeleidend shooten

Inhoud

Dit is een shoot onder begeleiding.  Jullie shooten een model dat jullie hebben meegebracht.  Tijdens de shoot ga ik bijsturen en tips geven.  Terwijl de ene persoon aan het shooten is, ben ik voor de andere personen ook vrij om vragen te beantwoorden.

Voor wie?

Voor de fotograaf die al redelijk wat ervaring heeft, maar zijn kennis wil bijschaven.  Misschien is er iets bepaald dat u niet goed wil lukken?  Of is er iets dat je in mijn portfolio gezien hebt dat je ook zou willen kunnen.  Hou hierbij aub wel rekening met het feit dat mijn foto’s een som zijn van het model, de styling en de make-up.

Wat mag je verwachten?

Bij deze workshop ligt de nadruk minder op het bijleren, maar in het shooten zelf.  Kies dus enkel voor deze workshop als je vooral een toffe shoot wil doen met vrienden en je wil begeleiding.  Hou er ook rekening mee dat aangezien de flitsers maar ingesteld zijn op één transmitter, dat er ten alle tijde maar één fotograaf tegelijk kan shooten.

Zelf model meebrengen of mij één laten inhuren?

Het goedkoopste is om een model te zoeken dat gratis wil poseren in ruil voor de foto’s die je maakt.  Echter, ik raad ten zeerste aan dat wanneer je naar de studio komt, dat je een professioneel model inhuurt.  De prijzen voor zo’n model variëren van model tot model, maar ik raad af om er één in te huren voor 50 euro.  Een echt professioneel model haar prijzen liggen meestal rond de 250 euro.  Ik kan jullie in contact brengen met een zeer goed model, maar de afspraken maken jullie onderling.

Waarom deze cursus en niet een ander?

Iedereen geeft les op zijn manier, ik zeg niet dat mijn cursus beter of slechter is dan een ander.  Ik heb de cursus samengesteld, zoals ik wou dat iemand anders het aan mij jaren geleden zou uitgelegd hebben.  Dankzij de kleine groepen, kan ik ook meer werken richting jullie persoonlijke noden en vragen.

Hoe schrijf ik me in?

Stuur een mailtje naar info@dennisclaes.be  Vermeld daarin de volgende zaken:

Volledige naam

Adres

Telefoonnummer

Je krijgt daarna een mailtje van mij terug met de betaalgegevens en de algemene voorwaarden.  Jouw plaats is gereserveerd zodra ik de betaling ontvangen heb.

Lees aub ook de Algemene Voorwaarden