Groepsshoots

Bij een groepsshoot gaan we allemaal samen aan de slag.  Ik werk samen met jullie verschillende concepten en opstellingen uit.  Ik shoot zelf mee, dus jullie nemen dezelfde beelden zoals ik ze zou maken. Iedereen krijgt om de beurt 10 minuten om zelf te shooten.  Aangezien de lichtopstelling klaar staat, kan je op 10 minuten tijd echt wel heel wat foto’s nemen, er is geen rush.

 

Het doel is om minimum 3 opstellingen uit te werken.  Echter, indien er tijd over is, kan er zeker een 4de of zelfs 5de concept bij.

 

Ik noem de groepsshoots bewust geen workshops, omdat het vooral dient als boost voor je portfolio.  Echter, ik doe niets liever dan praten over fotografie en collega fotografen helpen, dus als je tussendoor vragen hebt, stel ze gerust.

Samengevat

        4 uren
        Max 4 deelnemers
        3 concepten
        Professioneel model

Waarom een groepsshoot doen?

Boost voor je portfolio
Kans om met pro modellen te werken
Netwerking met andere fotografen
Wanneer je budget niet zo groot is

Komende groepsshoots:

  • No events

Prijs: 149 euro

(Richtprijs.  Prijzen kunnen variëren van event tot event.)

Ben je op zoek naar wat meer flexibiliteit en zelfstandig werken, of zoek je een formule waar je meer kennis opdoet? Dan zijn de One on One Shoots misschien wel iets voor jou.
Ben je toch op zoek naar wat meer persoonlijke aandacht om je talenten als fotograaf te ontwikkelen? Dan moet je zeker eens kijken naar private coaching.