Al een tijdje zijn mijn


Al een tijdje zijn mijn

Al een tijdje zijn mijn vrouw en ik bezig met hobby fotografie. Beestjes, landschappen, vogels, macro….al allemaal de revue gepasseerd. Al een paar schuchtere pogingen gewaagd om met mensen te werken, maar nog veel expertise op te doen. Zowel mijn vrouw als ik verjaren respectievelijk in de maanden juli en augustus. Dit jaar heeft onze dochter ons getrakteerd op een fotoshoot met een professioneel model ten huize van Dennis Claes.

Het eerste wat opviel bij aankomst was dat de studio opgefleurd was met een hele rits happy birthday-vlaggetjes. Als dat geen warm welkom was. Het beste moest toen nog komen.
Het model dat onze dochter voor ons had uitgekozen bleek een lieve jonge dame, notabene een kop groter dan wij en stelde zich voor als Ivy.

Wow…voor diegenen die nog mochten twijfelen. Als Dennis op zijn website schrijft/zegt dat een professioneel model het niveau van de foto’s naar boven haalt…Wel, daar kunnen wij vanaf nu over meespreken. Niets, maar dan ook niets was zowel voor Ivy als voor Dennis te veel gevraagd om het “shooten” zelf tot puur plezier te herleiden. Geen kopzorgen over setup van licht of ander studiomateriaal en een model dat tot het uiterste ging om te voldoen aan de soms wel moeilijke verzoeken van de fotografen.

Alvast een dikke merci aan Ivy en Dennis voor de inzet en de toffe namiddag die we hadden tijdens de shoot. Het was niet allen leuk maar we hebben er ook nog van opgestoken en beseffen daarbij dat er nog veel te ontdekken en bij te schaven valt.
Dat het maar rap weer verjaardag is 🙂