Ervaringen

Al een tijdje zijn mijn

Al een tijdje zijn mijn vrouw en ik bezig met hobby fotografie. Beestjes, landschappen, vogels, macro….al allemaal de revue gepasseerd. Al een paar schuchtere pogingen gewaagd om met mensen te werken, maar nog veel expertise op te doen. Zowel mijn vrouw als ik verjaren respectievelijk in de maanden juli en augustus. Dit jaar heeft onze dochter ons getrakteerd op een fotoshoot met een professioneel model ten huize van Dennis Claes.

Het eerste wat opviel bij aankomst was dat de studio opgefleurd was met een hele rits happy birthday-vlaggetjes. Als dat geen warm welkom was. Het beste moest toen nog komen.
Het model dat onze dochter voor ons had uitgekozen bleek een lieve jonge dame, notabene een kop groter dan wij en stelde zich voor als Ivy.

Wow…voor diegenen die nog mochten twijfelen. Als Dennis op zijn website schrijft/zegt dat een professioneel model het niveau van de foto’s naar boven haalt…Wel, daar kunnen wij vanaf nu over meespreken. Niets, maar dan ook niets was zowel voor Ivy als voor Dennis te veel gevraagd om het “shooten” zelf tot puur plezier te herleiden. Geen kopzorgen over setup van licht of ander studiomateriaal en een model dat tot het uiterste ging om te voldoen aan de soms wel moeilijke verzoeken van de fotografen.

Alvast een dikke merci aan Ivy en Dennis voor de inzet en de toffe namiddag die we hadden tijdens de shoot. Het was niet allen leuk maar we hebben er ook nog van opgestoken en beseffen daarbij dat er nog veel te ontdekken en bij te schaven valt.
Dat het maar rap weer verjaardag is 🙂

Jeanine & Marc Van der Linden
Workshop en shootevents
August 20, 2018

Alle moeite om onze fotowensen te vervullen

Dennis heeft ons geweldige foto’s en een leuke avond bezorgd!
Hij deed alle moeite om onze fotowensen te vervullen en toont ook meteen hoe het overkomt op beeld. Met dank aan zijn vaardigheden, de goede belichting en verschillende decors krijg je leuke souvenirs. Dikke merci!

Lotte
Betaalde photoshoot
July 16, 2018

Fijne shoot achter de rug

Fijne shoot achter de rug met Model Kwebbel bij Dennis.
Tof model, openstaand voor allerlei ideeën en concepts.
Dennis past zich vlot aan mbt tot de technische aspecten (en geeft advies vwb de mogelijkheden)
Zowel beginners als uiterst gevorderde foto liefhebbers krijgen een klankbord afgestemd op hun behoeften tijdens de shoot.
1 op 1 shoots zijn wat mij betreft aanrader.

Luc

Luc
Workshop en shootevents
April 9, 2018

we zijn zelfs 2x in “Surreal Beauty Magazine” verschenen

De eerste samenwerking was voor mijn concept Creepy Santa, maar door alle samenkomstigheden werd het thema eerder Naughty Santa. Met behulp van een heel goede visagiste en de fantastische studio van Dennis en met een “wow” effect van belichting was het resultaat een schilderij waardig… Er zijn die dat zo veel goede foto’s uit gekomen dat het moeilijk kiezen was en we voor de komende 10 jaar nog goed zitten om elk jaar een andere kerstkaart te versturen. Na deze shoot was dit het begin van een mooie reeks van samenwerkingen, “The Pink Files”, de schommel shoot, etc… Als ik een goed idee had dan kon ik bij Dennis terecht en werkten we het verder uit en zo had ik ter aanvulling van mijn portfolio een hele mooie reeks nieuwe foto’s dat ik kon gebruiken, we zijn zelfs 2x in “Surreal Beauty Magazine” verschenen in 2016, wat dus al wat zegt over onze foto’s. Dennis zijn studio heeft ook al heel wat rekwisieten liggen die soms tot heel toevallig leuke compositie’s kunnen leiden (zoals met Lola, de paspop 😉 ) Ik voelde me bij Dennis altijd zeer op mijn gemak en ook al had ik jaren ervaring daarvoor als model, bij Dennis kan je op je gemak in privé klaarstomen zonder dat je het gevoel hebt dat er iemand over je schouder mee kijkt. Mijn laatste shoot was ook op eigen verzoek toen ik 8 weken zwanger was en mocht wel wat pikant lesbisch getint zijn omdat ik niet wist hoe lang ik afscheid zou moeten nemen van mijn normale lichaam en deze was voor mij ook een topper samen met een ander model waarvan Dennis ondertussen al kon inschatten dat het zou klikken (want zo’n shoot kan je ook niet zomaar met iedereen doen), zijn mensenkennis is zeker niet te smaden… Ok, ik zou kunnen blijven schrijven, lang verhaal kort, wil je een goede shoot gaande van normaal naar extreem? Dennis brengt het altijd tot een goed einde dankzij zijn jarenlange zelfstudie van licht en omgeving, en, last but not least: zijn professionele houding.

Heleen
TFP shoot
March 11, 2018

Dennis is heel behulpzaam

Ik kwam eerder toevallig in contact met Dennis en zijn fotostudio.
Mijn eerste ‘one-on-one fotoshoot’ met Eyra Kendra was meteen een succes.
Dennis heeft een knappe loft-studio in Everberg. Heel wat rekwisieten, goede flitsinstallatie met heel wat light-modifiers en Dennis is heel behulpzaam. Bedankt Dennis..
De samenwerking met model Eyra Kendra verliep heel ‘smooth’. Ik kan haar ‘modelling’ aanraden, ook voor de minder ervaren fotografen. Eyra bracht verschillende outfits mee, snelle wissels en ze weet heel goed hoe te poseren. Dankjewel Eyra…
Ik zal in het vervolg ook nog fotoshoots doen in Dennis fotostudio…

Gary
Workshop en shootevents
March 7, 2018

Je bent direct op je gemak gesteld

Heel leuk ervaring voor mijn eerste studio fotoshoot, je bent direct op je gemak gesteld door Dennis en is altijd daar om tips te geven en zels met jou nadenken om u project/shoot/mood te realiseren.
Ik had weinig tijd (dit was mijn eigen keus!) en toch op een uur tijd heb ben ik hyper tevreden van het resultaat.
Model , hier Joy Draiki was hyper professioneel waarvan ik moest allen nog aan mijn uitvoering denken.

bedankt aan Dennis en Joy
Alain

Alain Reyers
Workshop en shootevents
February 27, 2018

Iedereen ging tevreden naar huis

Ik was geboekt door Dennis voor een One on One shoot event. Van tevoren was ik al erg onder de indruk van de hoeveelheid werk en professionaliteit Dennis stak in de voorbereiden. Alles was keurig in orde met een duidelijke website, filmpjes met uitleg over wat het event in houd en zijn zorg naar mij als het model. Dennis bood mij ook een bed aan om te overnachten aangezien ik niet in Belgie woon en dus van ver moest komen. Er is uitstekend voor mij gezorgd qua eten, snacks en rust. Ik had een eigen kamer tot mijn beschikking waar ik me lekker in terug kon trekken aan het einde van de dag.

Tijdens het shoot event zorgde Dennis dat alles vlot verliep. Hij stond overal klaar om te helpen met licht, achtergronden, props, drinken en versnaperingen. Echt een hele vriendelijke topper die het iedereen naar de zin wilde maken. We hadden samen een hele productieve dag en iedereen ging tevreden naar huis!

Ik kan dan ook niks anders dan Dennis aan raden bij ieder model en iedere fotograaf. Bedankt nogmaals voor alles!

Foto door Bob Bleeker

Joy Draiki
https://www.instagram.com/joy_draiki/
Workshop en shootevents
February 27, 2018

Zijn speciale achtergronden geven zijn studio toch iets extra’s

Vorige zondag had ik me ingeschreven voor het one-on-one shootevent met Joy Draiki. Ik volgde het werk van Joy al een tijdje via facebook en instagram en toen ik de aankondiging zag voor het event aarzelde ik geen moment.
Ik volg het werk van Dennis ook al geruime tijd en zijn speciale achtergronden geven zijn studio toch iets extra’s.
Het voorgaand contact met zowel Joy als Dennis verliep zeer vlot waardoor ik zeer ontspannen en met het volste vertrouwen naar de shoot kon komen.
De shoot verliep in een zeer aangename sfeer waarbij de enthousiaste inbreng van Joy en de goede begeleiding van Dennis mijn foto’s alleen maar ten goede kwam.
Ik kan dan ook zeer tevreden terugblikken op deze samenwerking en kijk al uit naar een volgende samenwerking

Dirk Deschrijver
Workshop en shootevents
February 27, 2018

Veel bijgeleerd van Dennis

Was enorm leerrijk prachtig model veel bijgeleerd van Dennis ,zeer goeie begeleiding ,en zeer goeie tips dat ik heb gekregen een echte aanrader volgende keer ben ik er zeker terug bij !!

Michael Versluys
Workshop en shootevents
February 27, 2018

superleuke dag en de foto’s zijn top!!!

Dennis is een zeer aangename en profesioneele fotograaf die weet waar hij mee bezig is.
Was een superleuke dag en de foto’s zijn top!!!
Alvast bedankt….

Wuyts kelly
Betaalde photoshoot
February 22, 2018

Dennis stelt de mensen op hun gemak

het was een leuke samenwerking. Dennis stelt de mensen op hun gemak , ook als het de eerste keer is dat je voor de lens staat. Ik ontving de afgewerkte foto’s al na een paar dagen. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen !!!

Standaert Annelies
Betaalde photoshoot
February 14, 2018

Gevoel voor humor, professionaliteit, kwaliteit

Toen ik voor mijn concept shoot vikings op zoek was naar een fotograaf nam Dennis met mij contact op om te zeggen dat hij het concept zag zitten. Wel op tfcd basis maar dat vond ik als make up artieste niet erg, tenslotte kende ik Dennis zijn werk en wou absoluut met deze betere fotograaf samen werken! Hij gaf me de volledige vrijheid, maar gaf ook leuke tips en aanwijzingen tijdens de shoot. Hij is een zeer goede en ervaren fotograaf en dat zag ik ook in onze foto’s terug van deze shoot. Ook de modellen waren snel op hun gemak, want dat is ook heel belangrijk, dat je je als model goed voelt bij een fotograaf. Gevoel voor humor, professionaliteit, kwaliteit daar draait het om als je met Dennis shoot. Zeker een aanrader, en ik hoop ooit nog es samen te werken als ik de kans ertoe krijg!

You go Dennis!

Bibi make up queen

Bibi make up queen
https://bmakeupqueen.wixsite.com/bibimakeupqueen
TFP shoot
February 11, 2018

gericht, professioneel en met volle overgave

Werken met Dennis, als haarstylist, was een hele eer. Ik ben al lang fan van zijn werk, en was zo blij toen we eindelijk een concept konden vastleggen! Toen we dit eenmaal hadden, was het team in recordtempo samengesteld. Eenmaal op de shoot zag ik Dennis’ manier van werken; gericht, professioneel en met volle overgave. Als het aan hem lag, hadden we tot midden in de nacht geshoot denk ik, zo veel ideeën en inspiratie had hij. Zijn respect naar de modellen toe, expertise, creativiteit en gevoel voor humor maakten deze shoot tot een van de besten en leuksten waaraan ik ooit heb meegewerkt, en ik kan niet wachten op een volgende samenwerking! (Foto door Marc Van Deun)

Julie Dupont
TFP shoot
November 25, 2016

Waauw, waar moet ik beginnen?

Waauw, waar moet ik beginnen? Ik kan zeggen dat Dennis een super fotograaf is die iedereen goed op plaat weet vast te leggen. Hij kan foto’s maken die ik nooit gedacht had mogelijk te zijn van mezelf. Ik had in het begin een zeer laag zelfbeeld van mezelf en dankzij zijn foto’s kreeg ik elke keer weer een beetje meer zelfvertrouwen. Echt bedankt hiervoor Dennis.
Dennis is iemand die vanaf het eerste moment u op u gemak kan laten voelen. Hij laat tussendoor ook foto’s zien die volgens hem echt toppertjes zijn en dat is echt leuk.  hij staat ook steeds open voor nieuwe ideeën en probeert graag alles uit. Dennis, bedankt voor alles!

Tina
TFP shoot
October 9, 2014

Ik was zeker nerveus omdat het mijn eerste shoot was

Dennis Claes is een zeer professionele fotograaf die mij zeer op mijn gemak heeft gesteld, ik was zeker nerveus omdat het mijn eerste shoot was, door zijn aanpak ging het direct beter. Hij wist mijn positieve kanten naar boven te brengen en heeft foto’s getrokken waarvan ik niet wist dat ik het in me had. Bedankt !! 🙂

Alexis
TFP shoot
February 9, 2014

Vanaf de eerste moment voelde ik mij op mijn gemak

Ik heb Dennis zelf benaderd omdat ik de foto’s op zijn site heel mooi vind. Toen
ik een mailtje gestuurd had kreeg ik heel snel antwoord en na een paar mails uit
te wisselen was het snel zover. Vanaf de eerste moment voelde ik mij op mijn
gemak. Had eerst wel wat schrik voor het poseren maar omdat de eerste foto’s met
een glazen bol waren was het gemakkelijk om mij daaraan “vast te houden” en toen
we bezig waren ging het gewoon vanzelf. Dennis is een heel fijne, grappige kerel
met heel leuke ideeën. Het was de eerste en hopelijk niet de laatste shoot die
we samen doen! 😉

Lizanne
TFP shoot
October 9, 2013

Ik had geen enkele ervaring met fotoshoots

Mijn shoot bij Dennis was schitterend! Ik had geen enkele ervaring met
fotoshoots, het was de eerste keer dat ik dit deed en was er wel een beetje bang
voor, maar dat was snel verdwenen. Het naakt poseren op zich, was niet zo
moeilijk voor mij, aangezien ik niet echt problemen heb met mezelf naakt te
tonen aan iemand. Waar ik wel bang voor was, was het poseren zelf, dus in het
begin voelde ik me wel even ongemakkelijk, maar dat is na 5min als sneeuw voor
de zon verdwenen. Dennis is een heel relaxte kerel die echt alles stap voor stap
doet.  Ik kan heel goed begrijpen dat hier veel meisjes schrijven dat ze eerst
heel onzeker waren over zichzelf, en dat dit nu allemaal verbeterd is met de
shoot. Dennis heeft de gave om je positieve punten in de verf te zetten en je
negatieve punten te laten verdwijnen. En dit alles heel laid back en met een
losse sfeer. Ik heb er enorm van genoten 🙂 Keep up the good spirit Dennis!

Desiree
TFP shoot
July 9, 2013

Geen seconde spijt van gehad

onze eerste mail van dennis hebben we donderdag gekregen prikte direct een datum voor bij hem een fotoshoot te mogen doen , maandag was het dan zo ver hellemaal van het west-vlaamse naar het brusselse en mag toch zeggen heb er geen seconde spijt van gehad , we belde aan bij dennis hij deet open met een big smile dat was voor ons al voldoende voor mij op mijn gemak te voelen ,
de eerste shoots waren gekleed en ook super gelukt , tot ik heel relaxt was vind dit een goede werking zo hoe dennis het doet , hij laat je rustig op je gemak komen en dan stapje per stapje verder , ik heb me geen 1 keer ongemakkelijk gevoeld dat het uiteindelijk allemaal van zelf ging voor de foto’s , dennis zegt ook hoe je het beste staat en wat het mooie is aan een lichaam en daar gaat hij mee verder in zijn foto’s.
de fotos zelf zijn super goed gelukt ik ben er heeeel tevreden mee
nog maals dank dennis voor het vertrouwen en de mooie fotos
en gaan elkaar zeker terug zien
Tammy
TFP shoot
July 9, 2013

Es hat mir wirklich Spaß gemacht

Dennis habe ich im Sommer auf dem Campingplatz kennengelernt. Erst war ich noch abgeneigt gegenüber Nacktfotos, doch das änderte sich später. Es war das erste Shoot in meinem Leben und es hat mir wirklich Spaß gemacht. Ich fühlte mich sofort wohl, zum einen weil das Shooting super aufgebaut war (Reihenfolge der Posen usw.) , zum anderen weil wir viel Spaß hatten und Dennis jedes mal fragte ob ich bereit sei dies oder das zu tun. Das Wichtigste für mich aber war, dass ich nichts tun musste (!!) jedoch alles ausprobieren durfte. Somit empfehle ich JEDEM ein Fotoshoot mit Dennis!!

Alicia
TFP shoot
August 11, 2011

Had nooit gedacht te durven wat ik nu doe

Vroeger vergeleek ik me altijd met het lichaam van andere meisjes.  Was nooit blij met het mijne, ze hadden allemaal een mooie en platte buik, een mooie poep en mooie ronde borsten.  Pffff, had ik dat ook maar.  Had 0% vertrouwen in men eigen en HEEL verlegen en kalm als ik nieuwe mensen leerde kennen.  Maar Dennis heeft er geleidelijk verandering in gebracht.  Had nooit gedacht te durven wat ik nu doe.  FOTOSHOOTS, de droom van vele meisjes.  Alleen durven ze het niet waar te maken omdat hun zelfvertrouwen onder nul staat.  Ik heb het gedurfd en zal er nooit spijt van hebben.  De mensen rondom mij zien dat ik straal, gelukkiger ben en me beter voel in men vel.  Wat brengt dat ze me veel meer complimentjes geven.  Je trekt je niets meer aan dan van de negatieve en belachelijk opmerkingen want je voelt je beter en zelfzekerder.  Laat ze maar doen, dankzij Dennis durf ik met mijn lichaam te pronken.  Wat ze er ook van denken of zeggen, zijt fier over wie je bent.  Het blijven kunstfoto’s.  Elk meisje verdient gelukkig te zijn, eens je dees uitstraalt ben je duizend keer mooier.

Anaïs (na haar derde shoot)
TFP shoot
September 9, 2010

Jouw shoots hebben geholpen met men zelf vertrouwen

beste Dennis.
Jouw shoots hebben me er echt boven geholpen met men zelf vertrouwen te geven, complexen weg te werken en me goed te voelen in men vel.
In het begin had ik wat bang hoe het ging verlopen ook door men complexen en bedekt naakt had zo veel bang. Maar toen we er aan begonnen vond ik er men draai in. begon ook meer en meer vertrouwen in u te creëeren en zelf een band tussen ons. Ik voelde me een gewoon meisje die geaprecieerd wordt, en die toch gezien mag worden. Zou je willen bedanken om me terug een mooie madam te voelen. Voelde me helemaal op men gemak voelde me totaal niet bekeken. Voel zelf dat het een hobby aan het worden is want het was echt wel leuk, mis het precies een beetje. En nog eens bedankt voor de lekker spaghetti, die kom ik wel nog eens eten hoor. 😀 grtjes.

Anaïs (na haar eerste shoot)
TFP shoot
June 5, 2010

Bijna ongeloofwaardig dat ik dit ben

Na onze afspraak voor de fotoshoot ben ik een week zenuwachtig geweest. Dit was totaal niet nodig. Dennis is een zeer sociale jongen en gaf me direct het gevoel van vertrouwen. Nooit gedacht dat ik volledig naakt zou gaan. Dennis was rustig en puur professioneel waardoor ik niet verlegen kan zijn. De prachtige artistieke foto’s hebben me volledig overtroffen. Bijna ongeloofwaardig dat ik dit ben … Ik heb altijd twijfels over mezelf gehad. Deze jonge fotograaf heeft m’n twijfels over mezelf die dag weggenomen. Deze dag heeft iets veranderd. Ik heb veel bewondering voor jou Dennis. Fijn je te leren kennen. Greetz Sabrina

Sabrina
TFP shoot
February 9, 2010

Fantastisch om te zien hoe gedreven je erin bent

Wat een avond, nacht en bijna dag. 🙂 Wat betreft zijn fototalenten … kan ik enkel maar zeggen WAUW en petje af.  Fantastisch om te zien hoe gedreven je erin bent Dennis! Een hobby hebben die je met hart en ziel uitoefent en daarnaast je resultaten kan koesteren is wonderbaarlijk.  Btw, die spaghetti heb je nog tegoed é 😉  Liefs Jessie en Benny X

Jessie
TFP shoot
August 9, 2009

Iemand die weet hoe die je op je gemak kan brengen

Liefste dennis,

had superveel zenuwen om foto’s bij je te laten trekken maar echt je ben een super gast,iemand die weet hoe die je op je gemak kan brengen,heel geduldig en begripvol en ook iemand met boordevol ervaring en ideeen en als je achteraf het resultaat ziet,twijfel je geen seconde meer om terug een fotoshoot bij dennis te laten maken,echt super tevreden merciiiiiiiiiiiiii dennis!!!

Anneke
TFP shoot
July 9, 2009

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gezet heb

Toen Dennis me vroeg of ik voor hem eens model wou staan, was ik zowel verbouwereerd als gevleid. Ik zie mezelf helemaal niet als fotomodel en op mijn leeftijd (die ik hier niet ga verklappen – lol – maar ik ben misschien wel dubbel zo oud als sommige modellen) is dat al helemaal geen evidentie. Uit nieuwsgierigheid ben ik naar zijn websites gaan kijken en ik was zeer aangenaam verrast van de prachtige, artistieke foto’s. Waarom zou ik het er niet op wagen?
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gezet heb. Dennis is een getalenteerd fotograaf. De sfeer tijdens de shoot was professioneel maar ongedwongen. Hij neemt rustig de tijd en ik voelde me heel erg op mijn gemak. Bovendien weet hij heel goed waar hij mee bezig is. En het belangrijkste van al: ik ben heel gelukkig met de foto’s! Een echte “boost” voor je zelfvertrouwen.

Hanne
TFP shoot
March 15, 2009

Creatief , Vriendelijk én professioneel

In éen woord
Super !

Bij dennis zijn eerst lach voel je al meteen een warm welkom.
Het was een aangename shoot waar ik me meteen op mn gemak voelde.
Naast de prachtige foto’s , zéker ook tijd voor een leuke babbel en wat gelach

Een droom om als model met zo iemand samen te werken
Creatief , Vriendelijk én professioneel

Gloria
TFP shoot
February 28, 2009

Ik heb nooit veel zelfvertrouwen gehad

SUPER fijne ervaring, voelde mij meteen goed bij dennis! Ik heb nooit veel zelfvertrouwen gehad, maar een shoot bij dennis voel je je meteen een stuk beter in je vel. Ik had nooit verwacht dat ik ”zo ver zou durven gaan” maar het voelde meteen zo vertrouwt & het resultaat mag zeker gezien worden! Dennis is een aanrader, ook voor onervaren modellen, hij zegt hij je best poseert & kijkt enz.. Ook je eigen ideeën inbrengen is geen probleem, hoe meer hoe liever!

Ben super blij met het resultaat en denk dat’k er zondag met valentijn ook ene blij ga maken;)
Dennis, kheb ne super fijne dag gehad dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Suzy
TFP shoot
August 9, 2008

Ik was wel redelijk zenuwachtig maar dat was snel voorbij

Ik heb Dennis leren kennen via internet. Ik was opzoek naar een fotograaf voor mijn eerste fotoshoot en kwam zo bij hem terecht. Ik was direct onder de indruk van de mooie foto’s die op zijn site staan. een vriendin van mij “Kelly” was ook onder de indruk en is dan ook meegegaan voor een fotoshoot. De locatie was bij dennis thuis we werden zeer goed ontvangen. omdat dit mijn eerste fotoshoot was, was ik wel redelijk zenuwachtig maar dat was snel voorbij… er is goed gelachen geweest en gebabbeld de sfeer was zeer fijn. En het belangrijkste ik ben super content van de foto’s!!

Jessica
http://www.dennisclaes.be
TFP shoot
June 19, 2008

Zeker een aanrader

Ik heb Dennis leren kennen via het werk. Hij vroeg me op een bepaald ogenblik of ik eens zin had in een shoot.
Aangezien ik dat nog nooit gedaan had, had ik toch een beetje een afwachtende houding. Ik heb hem dan ook maar 8 maanden later terug gecontacteerd 🙂

Onze eerste shoot was een kennismaking bij hem thuis. En ik moet zeggen ik heb me geen seconde oncomfortabel heb gevoeld.
Dennis is superprofessioneel. Hij wil vooral dat jij je goed voelt in je vel en dat jij tevreden bent van het resultaat. Alles mag en niets moet.
Ook onze tweede shoot was een succes. Ook al was de locatie iets minder, we hebben ons geamusseerd en getracht er het beste van te maken en dat is ook wel gelukt. We hebben dan ook al shoot nummer drie besproken 🙂

Hij apprecieert ook een creatieve insteek van zijn modellen. Dennis zegt zelf dat mode en poses aangeven zijn minpunt zijn, maar hij staat des te meer open voor suggesties en opbouwende kritiek.

Zeker een aanrader voor mensen die zich een beetje onzeker voelen en zoeken naar die eerste ervaring, maar ook voor de iets meer ervaren modellen kan dit een superleuke ervaring zijn.

Vera
TFP shoot
May 11, 2008

One of the most pleasant shootings I have ever had

I shot with Dennis Claes in April, 2007. For me that was one of the most pleasant shootings I have ever had. Dennis is my youngest photographer but quite promising and progressing quite fast. He behaved professinally, very friendly and made me feel comfortable during all the shooting. As for the outcome of the shooting, it was something that is really worht of. I am a member of www.onemodelplace.com for many years but first time they chose 2 photos of me for the Showcase and the two photos are photos shot by Dennis Claes, that shows enough about his work.

Desislava Ivanova
TFP shoot
May 9, 2007