Zeker een aanrader


Zeker een aanrader

Ik heb Dennis leren kennen via het werk. Hij vroeg me op een bepaald ogenblik of ik eens zin had in een shoot.
Aangezien ik dat nog nooit gedaan had, had ik toch een beetje een afwachtende houding. Ik heb hem dan ook maar 8 maanden later terug gecontacteerd 🙂

Onze eerste shoot was een kennismaking bij hem thuis. En ik moet zeggen ik heb me geen seconde oncomfortabel heb gevoeld.
Dennis is superprofessioneel. Hij wil vooral dat jij je goed voelt in je vel en dat jij tevreden bent van het resultaat. Alles mag en niets moet.
Ook onze tweede shoot was een succes. Ook al was de locatie iets minder, we hebben ons geamusseerd en getracht er het beste van te maken en dat is ook wel gelukt. We hebben dan ook al shoot nummer drie besproken 🙂

Hij apprecieert ook een creatieve insteek van zijn modellen. Dennis zegt zelf dat mode en poses aangeven zijn minpunt zijn, maar hij staat des te meer open voor suggesties en opbouwende kritiek.

Zeker een aanrader voor mensen die zich een beetje onzeker voelen en zoeken naar die eerste ervaring, maar ook voor de iets meer ervaren modellen kan dit een superleuke ervaring zijn.