Workshops

Al mijn workshops zijn “op aanvraag”. Ik heb dus geen vaste datums hiervoor. Zodra jij een workshop aanvraagt, organiseer ik er één op een datum die we samen afspreken.

De studiofotografie voor beginners workshop is een prijs per persoon. De andere workshops hebben een fixed price, te verdelen onder het aantal leden van jullie groep.

Studiofotografie voor beginners

 

One on One shoots

 

Persoonlijke begeleiding

 StudioDSC_5825    DSC_0600    DSC_1721-2

Prijs: 99 € per persoon

 

Prijs: 79 € / uur

(Inclusief professioneel model)

 

Prijs: 249 € / 3 uren

(Exclusief professioneel model)

         
Duur: 5 uren   Duur: minimum 2 uren   Duur: 3 uren
Max 5 deelnemers       Max 4 deelnemers
 —    —    —
Cursus gericht op de absolute beginner. We overlopen de theorie van het licht, al het materiaal dat te pas komt aan een photoshoot in de studio en het verloop van een photoshoot. We ronden de dag af met een aantal voorbeelden van lichtsetups die ik demonstreer met een paspop.   Combineer het huren van een studio met het huren van een professioneel model met een One on One shoot.  

Om de zoveel weken organiseer ik een One on One shoot met een professioneel model.  Jij reserveert daarbij en timeslot die enkel voor jou en het model is.  Dus geen andere fotografen die staan te wachten tot het hun beurt is en/of die dezelfde foto’s nemen als jij.

Ik ben altijd aanwezig tijdens de One on One shoots en kan jou begeleiden en feedback geven of ik hou me afzijdig en laat je je eigen concept uitwerken.

Je reserveert minimum 2 uren en kan daarna per uur bij reserveren.

  Is er iets specifiek waar je meer informatie over wil?  Je wil zelf aan het werk, maar je weet niet goed waar te starten?

Samen bekijken we waar jou (of jullie) interesse ligt om bij te leren.  Daarna help ik jou (jullie) om de belichting op te zetten en geef ik je tips om het model te coachen.

Deze workshop is exclusief het model.  Dus ofwel brengen jullie zelf een model mee, ofwel ga ik op zoek naar een model tegen een meerkost.  

Kom alleen, of kom als groep en verdeel de kosten onder jullie.  Hou hier wel rekening met het feit dat er telkens maar één fotograaf tegelijk kan shooten.