Workshops

Al mijn workshops zijn “op aanvraag”. Ik heb dus geen vaste datums hiervoor. Zodra jij een workshop aanvraagt, organiseer ik er één op een datum die we samen afspreken.

De studiofotografie voor beginners workshop is een prijs per persoon. De andere workshops hebben een fixed price, te verdelen onder het aantal leden van jullie groep.

 Studiofotografie voor beginners

Live photoshoot artistiek naakt

Begeleid shooten

 StudioDSC_5825  DSC_0600  DSC_1721-2

Prijs: 99 € per persoon

Prijs: 495 € per groep

(Inclusief professioneel model)

Prijs: 395 € per groep

(Exclusief professioneel model)

Duur: 5 uren Duur: 4 uren Duur: 4 uren
Max 5 deelnemers Max 4 deelnemers Max 4 deelnemers
 —  —  —
Cursus gericht op de absolute beginner. We overlopen de theorie van het licht, al het materiaal dat te pas komt aan een photoshoot in de studio en het verloop van een photoshoot. We ronden de dag af met een aantal voorbeelden van lichtsetups die ik demonstreer met een paspop.

Lees meer

Wil je zoveel mogelijk informatie verzamelen op een zo kort mogelijke tijd?  Wil je al de theorie een keer in actie zien?  Dan is een live photoshoot ideaal voor jou.

Via een aantal concepten die ik met een professioneel model uitwerk, toon ik hoe ik tot mijn resultaten kom.  Ik geef hierbij uitvoerig uitleg over waarom ik mijn lamp hier of daar zet.  De zaken waar ik op let.  Hoe ik het model coach.  Hoe ik een foto opbouw.  Etc …

Dit is zonder twijfel de meest efficiënte manier om op 4 uren tijd je niveau als fotograaf een stapje hoger te krijgen.

Live shoots zijn altijd artistiek naakt.  Ik werk hierbij met professionele modellen met jarenlange ervaring.

Er wordt wel verwacht dat basisbegrippen van studiofotografie gekend zijn.

Kom alleen, of kom als groep en deel de kosten onder jullie.

Lees meer

Is er iets specifiek waar je meer informatie over wil?  Je wil zelf aan het werk, maar je weet niet goed waar te starten?

Samen bekijken we waar jou (of jullie) interesse ligt om bij te leren.  Daarna help ik jou (jullie) om de belichting op te zetten en geef ik je tips om het model te coachen.

Deze workshop is exclusief het model.  Dus ofwel brengen jullie zelf een model mee, ofwel ga ik op zoek naar een model tegen een meerkost.  Hou er rekening mee dat een professioneel model niet goedkoop is.  Echter, ik geloof wel dat een ervaren model een grote meerwaarde  is aan een photoshoot.

Kom alleen, of kom als groep en verdeel de kosten onder jullie.  Hou hier wel rekening met het feit dat er telkens maar één fotograaf tegelijk kan shooten.

Lees meer